Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerimiz Kariyer Günleri Kapsamında ‘’Kaptan Pilot Serdar OFLAS’’ İle Buluştu.

20 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında Kaptan Pilot Serdar OFLAS, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileriyle buluştu.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programında sektör danışmanı olan Serdar OFLAS, uzun bir dönem ABD’ de yaşamış ve pilotluk sertifikasını orada almıştır. Ülkemize döndükten sonra First Officer olarak İZAIR’da uçuşlara başlamış ve uzun yıllardır Pegasus Havayollarında Kaptan Pilot olarak görev yapmaktadır.

Söyleşi süresince, Kaptanımız Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine, Havayolları içerisinde ki Kaptan Pilotluk hakkında bilgiler vererek, Pilot ve Kabin Memurluğu etkileşimini öğrencilere aktarmıştır. Yapılan etkinliğin soru cevap bölümünde öğrenciler birçok konuda merak ettikleri öğrenme fırsatı bulmuşlardır.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza değerli katkılarını sunan Serdar OFLAS’a teşekkür belgesi takdim edildi.