Uzman Bakış Açısıyla Kariyer Günleri

20 Nis 2022

Kariyer Günleri kapsamında Spor Yönetimi Programının düzenlemiş olduğu “Uzman Bakış Açısıyla Kariyer Günleri” etkinliği İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan; Spor Eğitim Uzmanı Efkan ÇİLOĞLU, Spor Eğitim Uzmanı Hilmi Can VURGUN, Antrenör Zekeriya KUŞAK ve Proje Sorumlusu Derya VURGUN’nun katılımları ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe Spor Yönetimi Programı öğrencileri ve öğretim görevlileri katıldı.

Sayın Çiloğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğimiz, Sayın Vurgun ve Kuşak’ın; mesleki hayata başlamalarından, yaşamış oldukları deneyimlerinden, meslek hayatında alan mezunlarını bekleyen zorluklar ve çözüm yollarından, Gençlik ve Spor teşkilatlarında görev değişiklikleri, atama ve sorumlulukların neler olduklarını ve bunların nasıl gerçekleştirildiğini, proje kapsamında her türlü destek ve inovatif fikirlere açık olduklarını bildirerek engin bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Öğrencilerimiz etkinlik süresince söz alarak sorularına cevap buldular.

Etkinliğimiz Spor Yönetimi programı Öğretim Görevlilerinin misafirlerimize teşekkür belgelerini takdimi ile son buldu.