Çevre Eğitimi ve Teknik Uygulamaları

22 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Çevre Sağlığı Programı öğretim elemanları, Dr. Hasan ATEŞ, Elif Dila İMANÇER ve Hatice DAL tarafından "Kariyer Günleri" kapsamında 20.04.2022 tarihinde çevrimiçi olarak düzenledikleri etkinliğe konuşmacı olarak BİLİM Mühendislik Şirketinde Çevre Mühendisi olarak görev yapan Mustafa GEBEN ve Kübra CERANOĞLU ERTEM katılmıştır. Sayın GEBEN ve ERTEM, Çevre Sağlığı Programı öğrencilerine “Çevre Eğitimi ve Teknik Uygulamaları” konu başlığı ile çevre sağlığı teknikerlerinin ve çevre mühendislerinin çalışma alanları hakkında çok önemli bilgiler verilmişler ve ayrıca öğrencilerin sektör ile ilgili sorularını cevaplamışlardır. Etkinlik, Çevre Sağlığı Programı öğretim görevlilerinin Sayın GEBEN ve ERTEM’e teşekkür etmesiyle son bulmuştur.