Mesleki Deneyim ve Çevre Sağlığının Önemi

22 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Çevre Sağlığı Programı, Öğretim Görevlileri, Dr. Hasan ATEŞ, Elif Dila İMANÇER ve Hatice DAL tarafından "Kariyer Günleri" kapsamında 21.04.2022 tarihinde düzenlenen etkinliğe, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Çevre Sağlığı Biriminde "Çevre Sağlığı Teknikeri" olarak görev yapan Sayın Fesih VURAL katılmıştır. Sayın VURAL, etkinlikte "Mesleki Deneyim ve Çevre Sağlığının Önemi" başlıklı sunumunu program öğrencilerimizle paylaşmıştır. Sayın Vural, sunumunda öğrencilere, engin bilgi ve tecrübelerini aktararak, meslek hayatında karşılaşabilecekleri zorluklar, meslekte çözüm odaklı yaklaşımların neler olduğu ve mezuniyet sonrası mesleki gelişimleri ile gelecekte iş hayatında yapmaları ve yapmamaları gereken konular hakkında önemli bilgiler vermiştir. Etkinlik sonunda Çevre Sağlığı Programı öğretim görevlileri tarafından Sayın VURAL’a teşekkür belgesi takdim edilmiştir.