Özel Sektör Yetkililerinin Çocuk Gelişimi Meslek Elemanlarından Beklentileri

26 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Çocuk Gelişimi Programının düzenlediği “Kariyer Günleri’’ kapsamında, Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Buca Kampüs Anaokulu Müdürü Sayın Nazan KESKİN ve Tınaztepe Anaokulu Müdürü Sayın Sıdıka MUTLUER PEKCİCİ Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile bir araya geldiler.

“Özel Sektör Yetkililerinin Çocuk Gelişimi Meslek Elemanlarından Beklentileri” konulu sunumları ile çocuk gelişimi meslek elemanlarının sahip olması gereken mesleki yetkinlikler konusunda aktarımda bulunmuşlardır. Bunlarla birlikte işe alım sürecinde gerçekleştirilen mülakatlar noktasında da bilgilendirmeler gerçekleştirmişlerdir.

Etkinlik sonunda, program öğrencilerimiz ile bilgi ve deneyimlerini paylaşan Sayın Nazan KESKİN ve Sayın Sıdıka MUTLUER PEKCİCİ’ye program öğretim elemanları tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.