Freight Forwarder İşletmeleri ve Lojistik Operasyonları

28 Nis 2022

2021-2022 Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik  Programı "Freight Forwarder İşletmeleri ve Lojistik Operasyonları" konulu bir seminer düzenledi. İzmir, Mersin ve İstanbul şehirlerindeki ofisleri ve Dünya’nın dört bir yanında işbirliği içerisinde oldukları geniş acente ağı ile uluslararası taşımacılık sektörünün önde gelen tecrübeli firması Mesco etkinliğin konuğuydu.

Mesco firmasının Satış Yöneticisi Sn. EBRU FERLANDIS freight forwarder firmaların yürüttükleri operasyonlar, şirketlerinin organizasyonel yapısı ve kariyer fırsatları hakkında İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik ve Dış Ticaret Programı öğrencilerini bilgilendirdi. Son derece keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda, Sn.Ebru Ferlandis’e Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verildi.