Uluslararası Denizyolu Taşımacılığı Operasyonları

28 Nis 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik  Programı, 2021-2022 Kariyer Günleri kapsamında "Uluslararası Denizyolu Taşımacılığı Operasyonları" konulu bir seminer düzenlemiştir.  Modern ve çevreci teknolojilerle donatılmış filosuyla yılda yaklaşık 23 milyon TEU taşıyarak, 230’dan fazla ticaret rotasındaki 500 limana 100.000'den fazla çalışanıyla küresel olarak hizmet veren, konteyner taşımacılığının Dünya lideri MSC-Mediterranean Shipping Company firması etkinliğin konuğu olmuştur.

Merkezi İzmir’de bulunan MSC Türkiye firmasının İthalat Müdürü Sn. Kaan Boyar ve Organizasyonel Gelişim ve Eğitim Kıdemli Uzmanı Sn. Ezgi Çınardalı şirketlerinde yürütülen lojistik operasyonları, organizasyonel yapıları ve öğrencilerimize sundukları kariyer fırsatları üzerine bilgilendirmelerde bulunmuşlardır.

Son derece keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda, Sn. Kaan Boyar ve Sn. Ezgi Çınardalı’ya Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verilmiştir.