Zaman Yönetimi Teknikleri

29 Nis 2022

2021-2022 Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik  Programı "Zaman Yönetimi Teknikleri" konulu bir seminer düzenledi. Üretim planlaması, Malzeme Planlaması, Teslimat Planlaması, Müşteri ilişkileri, SAP uygulamaları (MM, PP, WM, QA, PM), Center of BOSCH Thermotechnic, Almanya'da bir lojistik grubun yönetimi (2001-2004), Depo yönetimi vb. alanlarda 30 yıla aşkın tecrübesi olan Üretim ve Yönetim Danışmanı/Eğitmen, Kurumsal Koç ve Akıl Hocası, ER Danışmanlık firmasının kurucusu Sn. Bahar ER etkinliğin konuğuydu.

Öğrencilerin, sosyal ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile ‘’Değer olarak Zaman Kavramı, Zaman Tuzakları, Zaman Yönetimi Yaklaşımları’’ konuları hakkında İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencilerini bilgilendirdi. Son derece keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda, Sn. Bahar ER’e Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verildi.