Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri mülteci çocuklarla ile oyun ve sanat atölyesi etkinliğinde bir araya geldiler.

10 May 2022

Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ve öğretim elemanları mülteci kadınları, çocukları ve aileleri desteklemek amacıyla Türkiye'de faaliyet gösteren ve İzmir Tepecik’te bir merkezi bulunan "TIAFI Uluslararası Yardımlaşma ve Entegrasyon Derneğine" ziyaret gerçekleştirdiler. Program öğrencileri, mülteci çocukların gelişimlerini desteklemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak adına müzikli dramatizasyon, maske yapımı, taş boyama etkinlikleri yürüttüler.

Etkinlik sonunda, program öğretim elemanları ile dernek yetkilileri bir araya gelerek, işbirliği içerisinde gerçekleşebilecek projeler görüşülmüş ve TIAFI derneğinden destek alan mülteci çocukların gelişimlerini desteklemek adına gerçekleşecek etkinlikler planlanmıştır.