SOSYAL HİZMETLER ve ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ “ENGELSİZ BAHAR ŞENLİĞİ”NDE

18 May 2022

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Meslek Yüksekokulumuz Sosyal Hizmetler Programı ve Engelsiz Kavram Koordinatörlüğü işbirliğinde öğrencilerimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katılım gösterdi. 10 Mayıs tarihinde İnciraltı Engelliler Merkezi’nde gerçekleştirilen engelsiz bahar şenliğinde Maske Atölyesi kuran Sosyal Hizmetler ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri birçok engel grubundan çocukla bir araya gelerek çocuklarla birlikte maske, ahşap ve taş boyadı, engelli çocukların keyifle vakit geçirmelerine katkı sağladı. Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği atölyemizi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç SOYER de ziyaret ederek öğrencilerimizi kutlamıştır.