LÖSEV’de GÖNÜLLÜLÜK

31 Eki 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Sosyal Hizmetler Programı, Öğretim Görevlisi Hülya KARAKARTAL tarafından "Gönüllülük Çalışmaları" dersi kapsamında 31.10.2022 tarihinde düzenlenen “LÖSEV’de GÖNÜLLÜLÜK” etkinliğine, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV)’nda “İzmir Halkla İlişkiler Sorumlusu olarakolarak görev yapan Sayın Tuğçe GÜCÜYENER katılmıştır.  Lösemi ve kanser hakkında bilgi paylaşımı ile başlayan sunum, Lösev’in kuruluş amacı, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelecek hedefleri ile Lösev’de gönüllü olarak neler yapılabilir (?) konularında bilgi aktarımı ile devam etmiştir. Sunum sonrasında, okulumuz arka bahçesinde gönüllüler ile birlikte “Yaşama El Ver!” etkinliği gerçekleştirilerek; 2-8 Kasım lösemili çocuklar haftası için farkındalık çalışması yapılmıştır.