MNG Kargo İzmir Teknolojik Aktarma Merkezi Teknik Gezi Etkinliği

14 Ara 2022

2022-2023 Güz Dönemi Kariyer Günleri kapsamında, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı; saatte 65 bin adet kargonun, otomatik ölçüm- tartım, barkod okuma operasyonları sonrası el değmeden ve yüksek hızda ayrıştırılarak gideceği hatlardaki araçlara yüklendiği ve entegre bilgi teknolojisi sayesinde müşteriye teslimine kadar takibinin sağlandığı MNG Kargo İzmir Teknolojik Aktarma Merkezi'ne teknik gezi düzenledi.

MNG Kargo İzmir Bölge Müdürü Sayın Çetin Epik ve MNG Kargo İzmir Transfer Merkezi Müdürü Sayın Celal Erbaş İzmir Aktarma Merkezi operasyonlarını örnek bir vaka üzerinden uygulamalı olarak öğrencilerimizle paylaştı ve kargo dağıtım hizmetleri alanında kariyer edinmek isteyen öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Keyifli ve verimli geçen etkinliğin sonunda, MNG Kargo yöneticilerine Lojistik Programı öğretim elemanları tarafından teşekkür belgesi verildi."