Narko Gençlik Etkinliği

15 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık biriminin katkılarıyla İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi işbirliğinde Bağımlılık ile Mücadele kapsamında Eğitim düzenlendi.

Etkinlik Sürecinde, İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Biriminden Polis Memuru Sayın Bircan Birkan sunumunda; Madde Bağımlılığı nedir, Bağımlılık süreci nasıl gelişir ve bu olumsuz süreçlerden nasıl korunmamız gerektiğine dair öğrencilerimize bilgi verdi. Ardından Polis Memuru Mehmet Erkan Çıkrıkçı Bağımlılık ile mücadele kapsamında geliştirilen “Uyuma” Uygulaması hakkında bilgi verdi.

“Narko Gençlik Eğitimi” etkinliği; Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları tarafından, konuklarımız Polis Memuru Bircan Birkan ve Polis Memuru Mehmet Erkan Çıkrıkçı’ ya teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.