Çevre Sağlığı Programı “Kariyer, Yönetmelik ve Entegre Çevre Bilgi Sistemi (EÇBS) Etkinliği”

28 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, "Çevre Sağlığı Programı"  öğrencileri için 28.12.2022 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe Karabağlar Belediyesi'nde Çevre Mühendisi olarak görev yapmakta olan Yakup Ateş katıldı. Kardemir Çelik Sanayi Anonim Şirketlerinde, Çevre Danışmanlık Şirketlerinde, özel sektörde ve birçok firmada üst düzey görevler de bulunan Yakup Ateş, Çevre Sağlığı Programı öğrencilerine "Kariyer, Yönetmelik ve Entegre Çevre Bilgi Sistemi (EÇBS)" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Sunumdan sonra öğrencilerin, mezun olduktan sonra nerelerde çalışabilecekleri, özel ve kamu işyerlerinde hangi görevleri yürütecekleri, staj-kariyer olanakları ve mesleki tecrübeleri hakkında önemli bilgiler verdi. Etkinlik sonunda katkılarından dolayı Yakup Ateş'e,  Öğr. Gör. Dr. Hasan Ateş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.