Tasarım Odaklı Düşünme ve Geleceğe Bakış

29 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı’nın düzenlediği Kariyer Günleri’nde, Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey, Grafik Tasarımı öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlik öncesi okul müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan ve Grafik Tasarım Programı hocaları ile görüşen Erhan Gölbey, Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım dersi kapsamında ‘Tasarım Odaklı Düşünme ve Geleceğe Bakış’ konulu bir söyleşi düzenledi. Alanda yeni olan öğrencilere tecrübelerini anlatan, sektörde geçirdiği yıllardan ve ajans kurma sürecinden bahseden Gölbey, zamanın doğru kullanımı, motivasyonun başarılı olma sürecindeki etkilerine değinerek, Grafik Tasarım Programı öğrencilerinden gelen soruları yanıtladı. Etkinlik, öğrencilerin yoğun katılım ve ilgisiyle gerçekleşti. Grafik Tasarımı Programı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Dinçeli, Dr. Öğr. Üyesi Şerafettin Dedeoğlu, Öğr. Gör. Nur Meriç Afacan’ın katılmış olduğu etkinliğin sonunda, Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Dinçel’i tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.