Lojistik Programı "ERP Uygulamalarının Tedarik Zincirindeki Önemi ve Kariyer Tavsiyeleri" Kariyer Günü Etkinliği

10 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından, 2022-2023 Bahar Dönemi “Kariyer Günleri” kapsamında, müşterilerinin dijital dönüşümlerine Canias ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) programı aracılığıyla çözümler üreten CoreSys Endüstri Yazılımları Şirketi Genel Müdürü Levent Bayoğlu ve Finans Direktörü Ebru Bayoğlu okulumuza davet edildi.

Yazılım sektöründeki 20 yılı aşkın deneyimi ile Levent Bayoğlu, Lojistik Programı öğrencilerimize, “ERP Uygulamalarının Tedarik Zincirindeki Önemi ve Kariyer Tavsiyeleri” konulu son derece verimli ve keyifli bir seminer verdi. Yüksekokulumuz program öğretim elemanları, CoreSys şirket yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, ilerleyen süreçlerde de birçok faydalı etkinlik ve iş birliği için tekrar bir araya gelme temennisinde bulundu.