İç Mekân Tasarımı Programı “34. MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı” Kariyer Günleri Etkinliği

24 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu İç Mekân Tasarımı Programı 1. sınıf öğrencileri tarafından, 2022-2023 Bahar Dönemi “Kariyer Günleri” kapsamında, 34. MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’na teknik gezi düzenlendi. Etkinlik süresince program öğrencileri; mobilya tasarım ilkeleri, kullanılan malzeme, renk, ergonomi, psikoloji, güvenlik, konfor, ışık ile uyum gibi başlıkları çeşitli mobilya uygulama örnekleri üzerinden tecrübe edindi. Bunun yanı sıra öğrencilere, Türkiye’nin birçok ilinden farklı konseptlerle katılım sağlayan mobilya firması yetkilileri ile tanışma fırsatı sunularak gelecek adına istihdam/staj imkânı oluşturulması hedeflendi.