Lojistik Programı “Demiryolları Lojistik Operasyonları ve Kariyer Olanakları” Kariyer Günü Etkinliği

25 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından, 2022-2023 Bahar Dönemi “Kariyer Günleri” kapsamında, “Demiryolları Lojistik Operasyonları ve Kariyer Olanakları” etkinliği düzenlendi.

Lojistik ve Dış Ticaret Programı öğrencilerinin katılımıyla, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül; TCDD'nin köklü tarihini, gelişimini, sunduğu hizmetleri ve planlanan yatırımları hakkında bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Etkinlik sonunda, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan ve Lojistik Programı öğretim elemanları, TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, ilerleyen süreçlerde tekrar bir araya gelme temennisinde bulundu.