Lojistik Programı “Freight Forwarder Hizmetlerinin Senaryo Tabanlı Çevrimiçi Uygulamaları” Kariyer Günü Etkinliği

25 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından, 2022-2023 Bahar Dönemi “Kariyer Günleri” kapsamında, "Freight Forwarder Hizmetlerinin Senaryo Tabanlı Çevrimiçi Uygulamaları" etkinliği, Mac Laboratuvarında düzenlendi.

Lojistik Programı öğrencilerinin katılımıyla, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğr. Gör. Artun Tomatır’ın moderatörlüğünde, sektörde hizmet veren Freight Forwarder şirketlerinin vakalarına dayalı, öğrencilerimizin deneyerek becerilerini geliştirebilecekleri bir uygulama etkinliği gerçekleşti.

Yüksekokulumuzun program öğretim elemanları etkinlik sonunda, Öğr. Gör. Artun Tomatır’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, ilerleyen süreçlerde tekrar bir araya gelme temennisinde bulundu.