Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı “Sağlıkta Kariyer Yolculuğu” Kariyer Günleri Etkinliği

25 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı tarafından düzenlenen 2022-2023 Bahar Dönemi “Kariyer Günleri” kapsamında, Meddata Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ ve Tınaztepe Sağlık Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Bahar Doğan, program öğrencileri ile bir araya geldi.

Serkan BAŞTUĞ, “Sağlıkta Kariyer Yolculuğu” sunumu ile katılım sağlayan program öğrencilerine kariyer hedeflerini şekillendirecek mesleki yetkinlikler konusunda onları geleceğe hazırlayacak paylaşımlarda bulundu.

Bahar Doğan ise, öğrencilerin iş başvuru sürecinde dikkat etmesi gereken hususlara değinerek, sağlık kurumlarında işe alım sürecindeki mülakatlarla ilgili bilgilendirmeler yaptı.

Etkinlik sonunda, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencilerine Öğr. Gör. Ayşen Özmen tarafından eğitimi verilen Meddata Programı Sertifikaları takdim edildi.