Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Öğrencilerimiz Kariyer Günleri Kapsamında ‘‘Pegasus Havayolları Eğitmeni Volkan BARAN’’ İle Buluştu.

29 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının düzenlediği,  “Kariyer Günleri” kapsamında, Pegasus Havayolları Eğitmeni Volkan BARAN, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileriyle buluştu.

Havacılık sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Volkan Baran, Pegasus Havayolları’nın ilk kurulduğu yıllarda havacılığa kabin memuru olarak başlamıştır. Yer Hizmetleri Departmanı kurulduktan sonra bu bölümde görev almış ve şuan Pegasus Havayollarında Eğitmen olarak görev almaktadır.

Söyleşi süresince, Eğitmenimiz Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencilerine, Havayolu şirketlerindeki Yolcu Hizmetleri Departmanı hakkında bilgiler vererek, tecrübelerini aktarmıştır. İlerleyen süreçlerde de birçok faydalı etkinlik ve iş birliği için tekrar bir araya gelme temennisi ile Öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımıza değerli katkılarını sunan Volkan BARAN’a teşekkür belgesi sunulmuştur