Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Öğrencilerimiz İçin Swelab Alfa Hemogram Cihazı Eğitimi…

06 Kas 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı tarafından, 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi “Kariyer Günleri” kapsamında, 06 Kasım 2023  tarihinde  sertifikalı ‘Swelab Alfa Hemogram’ cihazı eğitimi düzenlendi.

Konuğumuz Biyontek Medikal Genel Müdürü Biyolog Sultan Parlak tarafından, ‘Tıbbi Laboratuvar Teknikleri’ laboratuvarı bünyesinde bulunan Swelab Alfa hemogram cihazının kalibrasyonu ve kullanımına ilişkin detaylar öğrencilerimize tüm gün boyunca cihaz başında verilen eğitimle aktarıldı. Cihazla çalışılırken karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri paylaşıldı. Öğrencilerimizin soruları yanıtlandı. Öğrencilerimize verilen detaylı teorik ve uygulamalı kullanıcı eğitimi sonrası sertifikaları dağıtıldı. Son olarak, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Pınar Akokay Yılmaz tarafından Sultan Parlak’a teşekkür belgesi takdim edildi.