“Ülkenin Şimdiki ve Gelecekteki Vergi Panoraması” Kariyer Günleri Etkinliği

06 Kas 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu “2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kariyer Günleri” kapsamında, Bankacılık Ve Sigortacılık Programı tarafından,  6 Kasım 2023 tarihinde moderatörlüğünü Öğr. Gör. Nesrin Ceylan’ın, sunuculuğunu Öğr. Gör. Özlem Anuk’un gerçekleştirdiği “Ülkenin Şimdiki ve Gelecekteki Vergi Panoraması” konulu konferans düzenlendi.

Konferansa, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalından Prof. Dr. Murat Batı katılım sağladı. Etkinlikte, ülkenin şimdiki ve gelecekteki vergi çerçevesi çizilerek, dolaylı ve dolaysız vergiler, güncel vergi durumları ve kariyer hedeflerini şekillendirecek mesleki yetkinlikler konusunda, gençleri geleceğe hazırlayacak paylaşım ve güncel bilgiler gibi konular üzerinde duruldu. Ayrıca, öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Konferansa birçok programdan öğrenci ve hocalarımız katılım sağladı.

Etkinlik, Prof. Dr. Murat Batı’ya katkıları için takdim edilen teşekkür belgesi ile son buldu.