Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğrencilerinin Sergi Ziyareti

21 Kas 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri ile İletişim Kulübü üyeleri, fotoğraf sanatçısı Zeki Pordoğan’a ait sergiyi ziyaret etti.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı öğrencileri ve İletişim Kulübü üyeleri, Swissotel Büyük Efes İzmir’de kalıcı olarak sergilenen ve fotoğraf sanatçısı Zeki Pordoğan’a ait eserlerden oluşan; “60 Yıl Öncesi Büyük Efes Tarihi” adlı sergiye katıldı. Zeki Pordoğan’ın öğrencilere eşlik ettiği sergide Pordoğan, 70’i aşkın fotoğraf hakkında detaylı bilgileri öğrencilere aktardı.

Etkinliğin sonunda İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu adına Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı Öğr. Gör. Gizem Uslu tarafından sanatçı Zeki Pordoğan’a teşekkür belgesi takdim edildi.