Kaza Sigortalarında Hasar Yönetim Süreci

24 Kas 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu “2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kariyer Günleri” kapsamında, Bankacılık ve Sigortacılık Programı tarafından,  15 Kasım 2023 tarihinde “Kaza Sigortalarında Hasar Yönetim Süreci” konulu etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe, İz Ege Otomotiv Servis Müdürü Sevil Çağlar konuşmacı olarak katılım sağladı. Konuğumuz, öğrencilere kaza sigortalarında hasar süreci, hasar yönetiminde dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı ve tarafların sorumluluklarıyla ilgili bilgi verdi. Kariyer yolculuklarında sigorta eksperi olabilme hakkında tavsiyelerde bulundu. Bununla birlikte, sigorta sektöründe çalışan diğer meslek uzmanlarının hangi yetkinliklere sahip olması gerektiği konusunda değerli tecrübelerini aktardı.

Öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayan Sevil Çağlar’a, teşekkür belgesi takdim edilerek etkinlik sonlandırıldı.