Bankacılık ve Dış Ticaret Sektörlerinde Kariyer

13 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı ve Bankacılık ve Sigortacılık Programı tarafından, ‘2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kariyer Günleri’ kapsamında, 13 Aralık 2023 tarihinde, “Bankacılık ve Dış Ticaret Sektörlerinde Kariyer” isimli etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Maliye ve Bütçe Planlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güngör Özcan konuşmacı olarak katılım sağladı. Konuğumuz, sektördeki tecrübelerini paylaşarak öğrencilere kariyer planlamaları hakkında değerli tavsiyeler verirken,   alanda sahip olunması gereken mesleki yetkinlikler hakkında da bilgi verdi.

Etkinlik sonunda, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Doç. Dr. Güngör Özcan’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.