İklim Değişikliği ve Atık Yönetimi Etkinliği

13 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Çevre Sağlığı Programı öğrencileri için 13 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen etkinliğe, Karabağlar Belediyesinde Çevre Mühendisi olarak görev yapan Yakup Ateş katılım sağladı. Kardemir Çelik Sanayi Anonim Şirketlerinde, Çevre Danışmanlık Şirketlerinde, özel sektörde ve birçok firmada üst düzey görevlerde bulunan Yakup Ateş,  Çevre Sağlığı Programı öğrencilerine iklim değişikliğinin etkileri, atık yönetimi ve geri dönüşüm konularında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından öğrencilerin, mezun olduktan sonra nerelerde çalışabilecekleri, özel ve kamu işyerlerinde hangi görevleri yürütecekleri, staj-kariyer olanakları ve mesleki tecrübeleri hakkında önemli bilgiler verdi.

Etkinlik sonunda katkılarından dolayı Yakup Ateş'e,  Öğr. Gör. Dr. Hasan Ateş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.