Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı “Bound to Be Free.. Knots, Textiles, and the Regulation of Drives in Sir Gawain and the Green Knight” Etkinliğinde

20 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı öğrencileri, Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dr Trevor Hope tarafından sunulan “Bound to Be Free.. Knots, Textiles, and the Regulation of Drives in Sir Gawain and the Green Knight” başlıklı seminere katılım sağladılar. Öğretim Görevlisi Tuğba Karaarslan eşliğinde, 20.12.2023 tarihinde, Yaşar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün düzenlediği seminere katılan öğrenciler, İngiliz Edebiyatı tarihinin önemli eserlerinden olan ‘Sir Gawain and the Green Knight’ adlı destansı şiirin farklı açılardan yapılan analizini dinleme fırsatı buldular.

Seminer sonrasında öğrencilerimiz, sorularıyla ve yorumlarıyla da katkıda bulundular. Yaşar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Evrim Işık tarafından ağırlanan öğrenciler, seminer bitiminde Dr Hope ve Araş. Gör. Evrim Işık ile fotoğraf çekildiler ve ileriki tarihlerde düzenlenecek olan seminerlere katılacakları sözünü vererek keyifli bir şekilde ayrıldılar.