Yüksekokulumuz Genç Yeşilay Kulübü ile “Yeşilay Farkındalığı” Etkinliği Düzenlendi

20 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Genç Yeşilay Kulübü tarafından düzenlenen “Yeşilay Farkındalığı” etkinliği kapsamında, İzmir Yeşilay Şube Sorumlusu Melike Hazel Özaydın öğrenciler ile bir araya geldi. Geçmişten günümüze Yeşilay’ın gelişimi ve faaliyet alanları hakkında bilgi veren Melike Hazel Özaydın, öğrencileri Yeşilay gönüllü çalışmaları için yüreklendirdi.

Farkındalık etkinliği kapsamında, Yüksekokulumuz zemin kat fuaye alanında Genç Yeşilay Kulübü standı kuruldu. Genç Yeşilay Kulübü gönüllü öğrencileri tarafından yetişkinlere yönelik sağlıklı yaşam, teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılığı ile ilgili broşür ve hediyelik dağıtımı gerçekleşti. Bağımlılıkla mücadele kapsamında bilgilendirici afişler sergilendi.