Yüksekokulumuz Genç Yeşilay Kulübü ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu “Tütün ve Sigara Bağımlılığı” Eğitimi Düzenledi

20 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Genç Yeşilay Kulübü ve Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu iş birliğinde “Tütün ve Sigara Bağımlılığı” eğitimi gerçekleşti. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörü Psikolojik Danışman Can Akdenizli tarafından öğrencilere, sigara, nargile, elektronik sigara kullanımının zararları ve pasif içicilik hakkında bilgi verildi. Gençlere, bağımlılık yapan tütün mamullerine ‘hayır diyebilme’ farkındalığı kazandırılmaya çalışılmış olup tütün mamullerini bıraktıktan sonra yaşanacak pozitif sağlık değişimlerine dair vurgu yapıldı.

Etkinlik sonunda katkılarından dolayı Psikolojik Danışman Can Akdenizli’ye, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Genç Yeşilay Kulübü Danışman Öğretim Görevlisi Elif Dila İmançer tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.