Karayolu Taşımacılığı Süreçleri

21 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı, Forwardie Lojistik A.Ş Satış Müdürü Burak Can Özaslan’ı ağırladı.

Lojistik Programı öğrencileri, “Karayolu Taşımacılığı Süreçleri ve Karayolu Taşımacılığında Kullanılan Belgeler” başlıklı sunum kapsamında karayolu ile başlayıp geniş bir yelpazede farklı konularda bilgi alma fırsatı yakaladılar.

Bu kapsamda öğrencilerimiz; AB üyesi olan ve olmayan Avrupa ülkelerine yapılan taşımalarda ülkelere özel yürütülmesi gereken operasyon detayları, örnek olaylarla uluslararası taşımalarda sektörlere/ürüne özel oluşan farklılıklar, karayoluyla ihracat taşımacılığında kullanılan evraklar, taşımalarda kullanılan önemli dijital teknolojiler, dünya konteyner navlun piyasasındaki son gelişmeler gibi birçok konuda bilgi sahibi oldular.