“Yerel Yönetimlerde Gençlik Hizmetleri Üzerine Sosyal Hizmet Söyleşisi” Etkinliği

26 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler Programı tarafından, “2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Kariyer Günleri” kapsamında, 26 Aralık 2023 tarihinde, “Yerel Yönetimlerde Gençlik Hizmetleri Üzerine Sosyal Hizmet Söyleşisi” başlıklı etkinlik gerçekleşti.

Etkinliğe, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Gençlik Çalışmaları ve Sosyal Projeler Şube Müdürlüğünde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Berfin Menekşe Egeli konuşmacı olarak katılım sağladı. Berfin Menekşe Egeli, gençlik alanında gerçekleştirilen sosyal hizmet uygulamalarından, yerel yönetimlerin gençlerle çalışma dinamiklerinden, vaka yönetimi süreçlerinde edindiği deneyimlerinden ve alanda sahip olunması gereken mesleki yetkinlikler hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sonunda, öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Sosyal Hizmet Uzmanı Berfin Menekşe Egeli’ye, katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.