Genel İngilizce Kapsamında “Dictation Quiz” Yarışması Düzenlendi.

27 Ara 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Aşçılık İ.Ö. öğrencileri, Genel İngilizce kapsamında bir dönem boyunca öğrendiklerini “Dictation Quiz” başlıklı bir yarışma ile gösterme fırsatı elde ettiler. Bir İngiliz polisinin günlük hayatını ve iş mesaisini nasıl geçirdiğini anlatan bir video üzerinden gerçekleştirilen yarışma kapsamında en fazla doğru cevap veren üç öğrenciye ödülleri verildi. Yarışmada üçüncü olan öğrencimiz Hakan Akkaya’ya Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı Öğretim Görevlisi Tuğba Karaarslan, ikinci olan öğrencimiz Elif Nur Kanat’a Yabancı Diller ve Kültürler Bölümü Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Nihal Tuzcu ve yarışmanın birincisi Egemen Cantürk’e Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Hande Demirci tarafından ödülleri takdim edildi.