Saha ve Malzeme Bilgisi Materyal Sergisi

02 Oca 2024

İKMYO fuaye alanında Spor Yönetimi Programı 2. Sınıf öğrencilerinin Saha ve Malzeme Bilgisi dersi kapsamında gerçeğe yakın malzemeler kullanarak tasarlamış oldukları sahalar sergilenmiştir.

Serginin açılışı İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN ,İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Pınar AKOKAY YILMAZ ile birlikte Spor Yönetimi Programı öğretim elemanları ve program öğrencileri ile birlikte gerçekleştirilmiştir.

Sergi kapsamında öğrenciler tasarlamış oldukları sahaları ve kullandıkları malzemeleri katılımcıların sorularına da cevap vererek anlatmışlardır.

Etkinlik İKMYO Müdürü Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN, Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Pınar AKOKAY YILMAZ ve Spor Yönetimi Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Dilek AMCAOĞLU, Öğr. Gör. Rahile GÜRAN GÖVEN, Öğr. Gör. Ümmügülsüm ÇAKMAK SARIOVA ve Spor Yönetimi Programı öğrencileri ile birlikte toplu fotoğraf çekimi ile sonlanmıştır.

Sergi tüm İKMYO personellerinin ve öğrencilerinin beğenisine sunulmak üzerine 08.01.2024 tarihine kadar fuaye alanında yer alacaktır.