EGİAD Basın Danışmanı Ebru Dön İKMYO' ya Konuk Oldu

19 Şub 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Basın Danışmanı Ebru Dön'ü ağırladı. Halkla İlişkilerde Metin Yazarlığı Uygulamaları başlıklı seminerde öğrencilere deneyimlerini aktaran Dön, "Basın danışmanı, kurumun içindeki gazetecidir. Medya ile ilişkileri düzenlemesinin yanı sıra bir gazeteci gibi haberi bulur, yazar, basın bülteni olarak servis eder. Daha iyi yazabilmek için çok okumalı ve bol bol pratik yapmalısınız" dedi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Dön, bir an önce kariyer basamaklarını tırmanmaya başlamak isteyen öğrencilerin okul yıllarından itibaren çalışmaya başlamalarını önerdi. Ziyaretinde öğrencilerle bir basın bülteni yazma atölye çalışması da gerçekleştiren Dön'e teşekkür belgesini Öğr. Gör. Dr. Oya Altar takdim etti.