İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Etkinliği

07 Mar 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Genç TEMA Kulübü üyeleri, Kulüp Başkanı Buse KARAKAYA ve Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Hatice DAL’ın organizatörlüğünde “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık” konulu etkinlik düzenledi. Etkinlik, yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Sıfır Atık ve Çevre Komisyonu, Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği Komisyonu ve Çevre Sağlığı Programı iş birliği ve öğrencilerin katılımı ile desteklendi. Etkinliğe konuşmacı olarak Karabağlar Belediyesinde görevli çevre mühendisi Yakup ATEŞ katıldı. Etkinlik konuşmacısı ATEŞ, küresel ısınma, atık türleri ve atık yönetimine dikkat çekerek “İklim Değişikliği ve Sıfır Atık” konularında farkındalık oluşturdu.

Etkinlik sonunda, Öğr. Gör. Hatice DAL tarafından konuşmacı Yakup ATEŞ’e teşekkür belgesi takdim edildi.