22 Mart Dünya Su Günü’nde Su Verimliliği Etkinliği

22 Mar 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Genç TEMA Öğrenci Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Hatice DAL, Kulüp Başkanı Buse KARAKAYA ve kulüp üyelerinin organizatörlüğünde 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında “Su Verimliliği” konulu etkinlik düzenledi.

22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik, yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Sıfır Atık ve Çevre Komisyonu, Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği Komisyonu ve Çevre Sağlığı Programı iş birliğinde öğrencilerin katılımı ile desteklendi. Etkinliğe, konuşmacı olarak Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünde görev yapan Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi MIHÇIOKUR katıldı. Etkinlik konuşmacısı MIHÇIOKUR, kentsel su verimliliği, tarımsal su verimliliği, endüstriyel su verimliliği ve bireysel su verimliliğine dikkat çekerek “Su Verimliliği” konusunda farkındalık oluşturdu.

Etkinlik sonunda, Öğr. Gör. Hatice DAL tarafından konuşmacı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hamdi MIHÇIOKUR’a teşekkür belgesi takdim edildi.