SSCI ve SCI Dergilerde Yayın Yapma Eğitimi Meslek Yüksekokulumuzda Gerçekleşti

27 Mar 2024

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Diyaliz Programı öğretim elemanları Öğr. Gör.  Şenay Öztürk, Öğr. Gör. Sevda Tüzün Özdemir ve Öğr. Gör. Dr. Duygu Akbaş Uysal organizatörlüğünde, 27 Mart 2024 tarihinde  “SSCI ve SCI Dergilerde Yayın Yapma Eğitimi” düzenlendi.

Eğitim, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görev yapan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Yıldırım tarafından verildi. SSCI ve SCI yayını yapılması eğitimi akademisyenlerimiz ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Eğitimi veren Prof. Dr. Yasemin Yıldırım, akademik yayın yazmak için fikir oluşturma, yazma ve yayın olma aşamasında gönderilecek dergilerde nelerin gözetilmesi gerektiği ile ilgili konulara dikkat çekti. Eğitim katılımcıların yoğun ilgisi ile tamamlandı.

Eğitimin sonunda, Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Pınar Akokay Yılmaz tarafından eğitimci Öğretim Üyesi Yasemin Yıldırım’a teşekkür belgesi takdim edildi.