İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı öğrencileri Yüksekokulumuz bünyesinde bulunan Mutfak Atölyesinde, ‘’ Pastanı Yarat ’’ ekip çalışması gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz, Aşçılık Programı Öğr. Gör. Dorukan BOYACI önderliğinde, ekiplere ayrılarak kendilerine verilen malzemelerle, pasta yapmaları istenmiştir.
Böylelikle, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının müfredatında yer alan “Ekip Kaynak Yönetimi” dersi kapsamında, iş hayatlarında uçak içerisinde bir ekip olarak çalışmanın ve birlikte ekip oluşturmanın olumlu sonuçlarını görebilecekleri ve yaratıcılıklarını ortaya koyabilecekleri bir uygulama olması hedeflenmiştir.
Bu aktivite ile amacımız öğrencilerimizin, Açık iletişim - İş bölümü - Karar alma/verme – Planlama - Zaman Yönetimi gibi olguları deneyimlemeleridir.
Öğrencilerimize bu deneyimi yaşama fırsatı sunan Öğr. Gör. Dorukan BOYACI ve Aşçılık Programı öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.