Aşçılık Bölümü Öğrencilerimiz Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi
Aşçılık Bölümü Öğrencilerimiz; Eskişehir “2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti” etkinlikleri kapsamında düzenlenen, yerli ve yabancı toplam 500 şef ve 400 öğrencinin 20 ayrı kategoride yarıştığı etkinlikte 3. Oldu.
Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu ve Eskişehir Profesyonel aşçılar derneğinin Odunpazarı Belediyesi Hicri Sezer Parkı'nda gerçekleştirilen yarışma, Kazakistan, Azarbaycan ve Özbekistan milli takımlarının katılımları ile de uluslar arası bir boyut kazandı.
Yaklaşık 400 Öğrencinin ve sektörün ileri gelen şeflerinin katıldığı yarışmada “EN İYİ ÜNİVERSİTE” kategorisinde takım halinde şampiyon olan Aşçılık bölümü öğrencilerimiz bizlere bir kere daha gurur yaşattı.