Spor Yönetimi Öğrencimiz, Yüksekokulumuza Atletizmde Madalya Yağdırdı

27 Nis 2015

Boğaziçi Üniversitesi’nin organize ettiği ve ilki 1898 yılında düzenlenen Field Day Atletizm yarışları 27-28 nisan tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar tesislerinde yapıldı. Yarışmalarda okulumuzu temsil eden Spor Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi Armağan Tolga Şuözer katıldığı 3 dalda da okulumuza madalya getirerek büyük bir başarıya imza attı.
 
Uçaksavar tesislerinde yapılan yarışmaların ilk gününde 100 m’de seçmelere çıkan ve elde ettiği 11.39 derece ile final koşmaya hak kazanan atletimiz, final müsakasında ise elde ettiği 11.42’lik derece ile pistten 3.’lük ile ayrıldı. Aynı gün koştuğu 400 metre yarışında da büyük bir efor sarfederek bir 3.‘lük daha almayı başaran sporcumuz ilk günü 2 madalya ile kapattı.
Yarışmaların son gününde 200 metre yarışı için piste çıkan sporcumuz A.To*** Şuözer 23.06’lık derecesi ile 2. Olarak bu dalda da okulumuza bir madalya daha kazandırdı. Başarıları ile okulumuza 3 madalya birden kazandıran A. To*** Şu****, ‘’ Başarılı olduğum ve katıldığım 3 dalda da okulumuza madalya getirdiğim için çok mutluyum diyerek, daha iyisini Mayıs ayında Isparta’da düzenlenecek KOÇFEST’te elde etmeye çalışacağım diye konuştu.
Atletimizi Kavram MYO ailesi olarak tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.