Yüksekokul Müdürümüzün Başöğretmenlik Ödülü

24 Şub 2019

Anadolu Eğitim Sendikası (AES), “Başöğretmenlik Onur Ödülü” için 44 yılık eğitimci, şair ve yazar Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Sakin Öner'i seçti.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle verilen ödül bir törenle Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Sakin Öner'e takdim edildi.

Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Taksim Yerleşkesi Adem Çelik Amfisinde yapılan törende konuşan Anadolu Eğitim Sendikası (AES) Genel Başkanı Cansel Güven, Anadolu Eğitim Sen'in 2005 yılından bu yana her yıl, Seçici Kurul tarafından belirlenen öğretmen kimliği ve eğitirne olan hizmetleriyle yalnızca bir öğretmene takdim edilen Başöğretmenlik Onur Ödüllerinin 11. sini 2015 yılında 44 yılık eğitimci olan Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Sakin Öner'e sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Güven konuşmasında özetle şunları söyledi: ” ÖRNEĞİMİZ BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK'TÜR”

"Yalnızca öğretmekle sınırlı olmayan, “yurttaş yetiştirme” sorumluluğu yükleyen öğretmenlik mesleğinde örneğimiz Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'tür.

Onun öğretisi ve yolundan bir an bile ayrılmadan öğrenci yetiştiren,genç öğretmenlere de ilham veren eğitimcilerimize teşekkür etmek, onların ışığıyla aydınlanmak için bir fırsat olarak gördüğümüz Başöğretmenlik Onur ödülümüzün 11. sini kabul buyuran Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Sakin Öner'e teşekkür ediyoruz”.

“ÖĞRETMENLİKTE BAŞARI İNSANI SEVMEKTEN GEÇER”

Geniş bir katılımla gerçekleştirilen Ödül töreninde bir teşekkür konuşması yapan Yüksekokul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Sakin Öner, “Öğretmenlikte başarı, önce insanı sevmekten geçer. Başarının diğer şartları; bilgi, azim,kararlılık, şevk, heyecan ve idealizmdir. Öğretmen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin mimarıdır. Öğretmenlerimizin eserleri,hayırlı ve başarılı öğrencileridir. Öğretmenler, öldükten sonra da, bu eserleriyle yaşarlar” dedi.