Basketbol ve Futsalda Çifte Kupa

15 Mar 2019

Kavram Meslek Yüksekokulu'nu başarı ile temsil eden Basketbol ve Futsal takımlarımız kazandıkları iki kupa ile camiamıza büyük onur kazandırdılar. Yıllardır başarıdan başarıya koşan Futsal takımımız mücadele verdiği 1. Ligde 28 Üniversite takımı arasından Final grubuna kalarak ilk 3 sırayı garantilemiş, Final grubunda elde ettiği 2.lik ile de Afyon’da düzenlenecek Süper lige terfi müsabakalarında yer almaya kazanmıştır.
Bu sene kurulan Basketbol takımımız ise henüz ilk senesinde katıldığı Unilig ve Türkiye Üniversite Sporları 2. liginde aldığı sonuçlar ve başarılı performansı ile taraflı tarafsız tüm üniversite takımlarından takdir toplamış, 2. Ligde Finale yükselmiş ve birçok üniversite takımını geride bırakarak 1. Lige İstanbul 2.’si olarak yükselmeye hak kazanmıştır. Basketbolcularımızın Uniligde ise son 16’ya kalma mücadelesi devam etmektedir.