UCİM ile Ortak Projeler Değerlendirildi

07 Eki 2020

Meslek Yüksekokulumuz, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneğini (UCİM) ağırladı. Toplantıda, iki kurumun işbirliğinde hayata geçirilebilecek projeler masaya yatırıldı.

Meslek Yüksekokulumuz müdür yardımcıları, Çocuk Gelişimi, Adalet ve Sosyal Hizmetler programlarından öğretim elemanları ile UCİM Kurucusu ve Genel Başkanı Saadet Özkan Efe, Türkiye Hukuk Koordinatörü Av. Yeşim Aydın ve İzmir İl Temsilcileri Av. Candan Tekin ve Büşra Yegen'in bir araya geldiği toplantıda çocuk ihmal ve istismarının önlenmesine yönelik projeler değerlendirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, çocuk ihmal ve istismarının önlenmesi adına, Meslek Yüksekokulumuzun her türlü işbirliğine açık olduğunu ve bu konuda UCİM'e destek vermekten mutluluk duyacağını ifade etti.

ucim2

ucim1