Meslek Yüksekokulumuz, C-IASOS – 2020’ye Paydaş Olarak Katıldı

24 Eki 2020

Meslek Yüksekokulumuz, 4th International Applied Social Sciences Congress  ve I. Ulusal Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresinde paydaş olarak yer aldı. Beş kıta ve otuzu aşkın ülkeden, sayıları iki yüzü geçkin bilim insanının katılımıyla gerçekleştirilen kongrenin Onursal Başkandan biri de Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan oldu.

Prof. Dr. Küçükaltan'ın açılış konuşmasını yaptığı ve 22-24 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen kongrede, Malta Üniversitesinden Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Frank Bezzina, Dr. Vincent Cassar, Mexico UPAEP Üniversitesinden Dr. Paniel Osberto Reyes Cárdenas ve İzmir Ekonomi Üniversitesinden Prof. Dr. Coşkun Küçüközemen ve Keynote’nin sunumları ile devam etti.

İki gün süren oturumlarda yüz elliden fazla sunum ve bildiririnin ardından, kongre kapsamında pek çok bilimsel ve sanatsal aktivite de gerçekleştirildi. Kongre, bildiri ödüllerinin açıklanması ile sona erdi.