Kuşbaz, Kısa Kısa Kemeraltı Film Yarışmasında Finale Kaldı!

03 Ara 2020

Meslek Yüksekokulumuz Radyo Televizyon Programcılığı Öğr. Gör. Kubilay Aksun, ''Kuşbaz'' adlı eseriyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ''Kısa Kısa Kemeraltı Kısa Film Yarışması''nda finale kaldı.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen film yarışması, bu yıl Hezarfen Film Galerisi, Kentimiz İzmir Derneği ve TARKEM iş birliğinde, Konak Belediyesi,  İzmir Sanat Derneği, İzmir Vakfı, İzmir Sinema Ofisi, European Film Academy (EFA) ve İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneğinin desteğiyle düzenlendi. İzmir'in önemli değerlerinden Kemeraltı'nı, sinemanın gücüyle daha geniş kitlelere anlatmayı hedefleyen yarışmaya 128 film katılırken, bunlardan 12'si finale kaldı.

Finale kalan Kuşbaz'ın yönetmenliğini Radyo Televizyon Programcılığı Öğr. Gör. Kubilay Aksun yaparken, filmin kamera ekibinde öğrencilerimizden Mahir Durak, kamera önünde ise mezunumuz Sait Uygur ve öğrencimiz Ece Keklik yer aldı.

KUŞBAZ