İzmir Kavram Meslek Yüksek Okulu Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinin Akay Rx Laboratory Ziyareti

21 Ara 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü öğrencileri, Opak Lens bünyesinde İzmir Bornova'da faaliyet gösteren Akay Rx Laboratory özel üretim oftalmik cam tesisini ziyaret ettiler. Öğretim üyesi Dr. Mehmet Fidan eşliğinde 19 Aralık 2022 Pazartesi günü Akay Rx Laboratory üretim tesisini gezerek, özel üretim progresif camların tüm imalat aşamaları hakkında Üretim Müdürü "Özcan Şengün"'den bilgi alan öğrenciler, siparişten son kalite kontrol ve teslimata kadar geçen süreçler hakkında da İdari Yönetici "Serhat Eldem" ayrıca ham madde süreçleri ve ithalatlarla ilgili olarak da İdari Yönetici "Figen Teker"'den detaylı bilgiler aldılar. Tüm tesisi gezerek bilgi alan öğrenciler, gezi sonunda okullarında teorik eğitimini aldıkları konularda kafalarında oluşan soruları sorarak cevaplarını alma imkanı buldular. Gezi tamamlandıktan sonra katılımcı öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Akay Rx özel üretim progresif cam üretim tesisimizi ziyaret eden İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Bölümü Öğretim üyesi Dr. Mehmet Fidan ve Optisyenlik bölümü öğrencilerine teşekkür ediyor ve mezuniyetlerinden sonra görev alacakları mesleklerinde başarılar diliyoruz.