Öğrenciler Saç ve Makyaj Defilesine İmza Attı

22 May 2023

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunun Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı birinci sınıf öğrencileri, düzenledikleri yıl sonu defilesinde tasarladıkları saç ve makyajları sergilediler. Teması doğa ağırlıklı olan defilede, sergilenen kostümleri Öğr. Gör. Derya Günal tasarlarken, kostümleri taşıyan mankenlerin özgün olan saç ve makyajlarını da öğrenciler yaptılar. Saç Tasarım Artisti Harun Cici ise konuk olarak davet edildiği defilede, diğer konuklar ve öğrenciler için saç tasarım gösterisi gerçekleştirdi.

Defilenin açılış konuşmalarını Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Emin Sır ve Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yasemin Erdem Öztürk sırayla yaparlarken, öğrencilerin ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği defilede emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür belgeleri İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan tarafından takdim edildi.