Yüksekokulumuz İle Sektör İşbirliğinde Önemli Adım

19 Haz 2023

Yüksekokulumuz, daha önce eğitim işbirliği yaptığı Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ile müfredat güncellemesi gerçekleştirdi.

Yüksekokulumuz Dış Ticaret Programı müfredatı ilgili öğretim elemanlarımız ve EİB yetkilileri bir araya gelerek müfredat güncelleyip, sektörün gereksinimlerine uygun hale getirdiler.

İşbirliğinin tanıtım toplantısına katılan Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN, yapılan güncelleme ile Dış Ticaret Programı öğrencilerinin mezuniyet sonrası daha kolay iş bulma ve sektörlere adaptasyonunun sağlanacağını belirtti.

EİB Genel Sekreteri Cumhur İŞBIRAKMAZ da konuşmasında, yapılan bu işbirliğinin ülkemizdeki ihracatçı birliklerinin içinde bir ilk ve örnek olduğunu belirtti.

Törende konuşan Yüksekokulu Dış Ticaret Programı Başkanı Dr. Çağrı ULU ise bu eğitim işbirliğinin önemine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Tanıtım törenine Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman KÜÇÜKALTAN, EİB Genel Sekreteri Cumhur İŞBIRAKMAZ, EİB Yetkilileri, öğretim elemanlarımız ve basın mensupları katıldı.