Otuz Beş Programdan Bine Yakın Öğrenci Kep Attı

13 Tem 2023

 

15. yılını kutlayan İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunun 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Aşık Veysel Amfi Tiyatro’da kutlandı. Törene; T.C. Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya, İstanbul Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Volkan Öngel, TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül ve Sektör Danışma Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Yüksekokulun 15 yıllık eğitim-öğretim hayatındaki gelişim sürecinden bahsederek, öğrencilerine ve mezunlara yönelik çeşitli kurum ve kuruluşlarla yapılan protokoller hakkında bilgi verdi.

Arkadaşları Hayriye Nur Ökten’i unutmadı.

15. yıla özel hazırlanan “Dünden Bugüne 15. Yıl” belgeselinin seyredildiği gecede, dereceye giren mezun öğrencilerin ödülleri; Prof. Dr. Derman Küçükaltan, T.C. Dışişleri Bakanlığı İzmir Temsilcisi Büyükelçi Naciye Gökçen Kaya, İstanbul Beykent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Volkan Öngel tarafından verilirken, Ege Bölge Grup Birincisi ve Türkiye Üçüncüsü olan İKMYO Kadın Basketbol Takımı da ödüllendirildi. Kadın Basketbol Takımı sporcularına ve teknik heyete ödüllerini yine Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan verdi. Kahramanmaraş merkezli depremde, ailesi ile birlikte hayatını kaybeden Diyaliz Programı öğrencisi Hayriye Nur Ökten ise törende arkadaşları tarafından unutulmadı. Mezun öğrenciler, Ökten’in fotoğrafları ile tören sahnesi çıktı.

Tören, mezun öğrencilerin meslek andını okuması ve kep atmasıyla sona erdi.